Priča o Simplexu

Simplex je dinamično društvo, koje u poslijednjih 15 godina bilježi rast na inozemnim tržištima. Kao monteri dizala braća Siniša i Ivan Stanić skupili su iskustvo u montaži dizala svih važnih proizvođača i tako su u tijeku svoje djelatnosti uspjeli izgraditi stručnost.

Kao specijalisti u montaži dizala i vođenju tima, braća sa svojom sestrom Marinom koja je uspjela steći potrebno iskustvo u vođenju i realizaciji projekata, osnovali su društvo Simplex d.o.o. Prvi veliki projekt s 32 Highrise i Lowrise dizala obitelj Stanić realizirala je 2008. godine s 10 djelatnika u Italiji. U istoj godini osnovana je podružnica u Njemačkoj. U narednim godinama Siniša, Ivan i Marina kontinuirano su gradili poslovni ugled kao specijalisti za montažu dizala, poznati po svojoj predanosti i točnosti.

Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.

Od tada društvo bilježi konstantan rast i danas sa 150 zaposlenika izvršava najzahtjevnije zadatke i izazove koji na tržištu postavljaju inozemni naručitelji. Visoka kvaliteta i danas je prioritet u radu, a sve to doprinijelo je činjenici da je ime Simplexa danas sinonim za vrhunsku kvalitetu. Rast i širenje društva nastavilo se i tijekom 2015. godine. U Francuskoj je otvorena podružnica, a u sjedištu uspostavljen vlastiti edukacijski centar kako bi stručna obuka i usavršavanje omogućilo visoke stručne standarde zaposlenika.