"ZLATNA KUNA" HRVATSKE GOSPODARSKE KOMORE

Slavonski Brod, 2018

Simplexu je uručena nagrada za najbolju srednju tvrtku u Brodsko-posavskoj županiji. Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Slavonski Brod dodijelila je nagradu "Zlatna kuna" za uspješne poslovne rezultate u 2017. Direktoru Siniši Staniću priznanje su uručili zamjenik župana Brodsko-posavske županije Stjepan Bošnjaković i direktor Županijske gospodarske komore Krešimir Rudec. Priznanja su primili i direktori tvrtki ĐĐ Montaža, Spiroflex i ĐĐ Termoenergetska postrojenja također za uspješno poslovanje u 2017. godini, prema ocjeni Županijske gospodarske komore.

Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.

SINIŠA STANIĆ EY PODUZETNIK GODINE U KATEGORIJI MEĐUNARODNO POSTIGNUĆE

Zagreb, 2018

Siniša Stanić dobitnik je nagrade Ernst & Young poduzetnik godine u kategoriji Međunarodno postignuće. Najprestižnija poduzetnička globalna nagrada Ernst&Young Poduzetnik godine i ove godine dodjeljuje se za najuspješnije poduzetničke priče u Hrvatskoj. Priznanje se danas dodjeljuje u više od 60 zemalja koje čine preko 90% svjetske ekonomije. Ovo veliko priznanje Siniši Staniću uručio je Michael Georg Müller, predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria d.d., koja kao generalni sponzor četvrtu godinu zaredom podržava program EY Poduzetnik godine.

ZLATNA BILANCA - ZA NAJUSPJEŠNIJU TVRTKU U HRVATSKOJ 2014. GODINE

Zagreb, 2015

Prema ocjeni FINE te najstrožih financijskih pokazatelja o uspješnosti poslovanja, najuspješnija tvrtka u Hrvatskoj 2014. godine bila je "Simplex" d.o.o. iz Slavonskog Broda. FINA je ukupno dodijelilia 12 nagrada, a najuspješniji su se mjerili prema pokazateljima profitabilnosti, likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i ekonomičnosti. U konkurenciji je bilo 104 470 poduzetnika, a upravo je Simplex dobio najvišu ocjenu financijskog rejtinga.

vlada.gov.hr/Hina
Simplex d.o.o.