Siniša Stanić dobitnik nagrade Poduzetnik godine 2019.

Zagreb, 2019

Siniša Stanić, osnivač i generalni direktor tvrtke "Simplex" dobitnik je nagrade Menadžer godine 2019. godine u kategoriji Poduzetnik godine. Nagradu dodjeljuje Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA na kraju svake poslovne godine najuspješnijim menadžerima i poduzetnicima u kategoriji velikih, srednjih, malih, javnih i inozemnih poduzeća. S obzirom da CROMA ovu nagradu dodjeljuje na temelju dokumentiranih bilanci uspjeha i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja riječ je o još jednom velikom priznanju za Sinišu Stanića i tvrtku "Simplex". 

Simplex d.o.o.

Veleposlanik SAD-a u Republici Hrvatskoj Nj. E. William Robert Kohorst posjetio Simplex

Slavonski Brod, 2019

Članovi Uprave Simplexa ugostili su Veleposlanika Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj Nj. E. Williama Roberta Kohorsta. Veleposlanik je održao radni sastanak s predstavnicima Uprave, Sinišom Stanićem, Ivanom Stanićem te Danijelom Kušljićem. Veleposlaniku smo predstavili postignuća tvrtke, prvenstveno projekte ugradnje dizala koje Simplex ugovara diljem Europe. Članovi Veleposlanstva obišli su i naš proizvodni pogon s najsuvremenijim strojevima i opremom koji ima kapacitete za obavljanje najzahtjevnijih poslova u sektoru proizvodnje proizvoda od metala visoke preciznosti, a specijaliziranih posebno za proizvodnju komponenti dizala. 

Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.

PREDSTAVNICI DIPLOMATSKOG ZBORA U REPUBLICI HRVATSKOJ POSJETILI SIMPLEX

Slavonski Brod, 2019

U organizaciji Ministarstva vanjskih poslova RH tvrtku Simplex posjetili su predstavnici Diplomatskog zbora u Republici Hrvatskoj. Članovi veleposlanstava, gospodarskih odjela i komora, izaslanici za trgovinska pitanja iz gotovo 30 zemalja svijeta obišli su nove proizvodne pogone tvrtke. Tom prigodom povijest Simplexa, dosadašnja dostignuća te planove za budućnost predstavili su generalni direktor Siniša Stanić te operativni direktor tvrtke Danijel Kušljić. Članovi Diplomatskog obišli zbora izrazili su zanimanje za poslovne rezultate tvrtke, sektor ugradnje dizala, poslovanje na inozemnim tržištima te mogućnost suradnje s gospodarstvenicima u njihovim državama. Susret je organiziran u sklopu predstavljanja gospodarskog sektora te prezentacije mogućnosti ulaganja i potencijala gospodarstvenika s područja Brodsko-posavske županije.

Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.

Predstavnici Simplexa na prijemu kod Predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

Zagreb, 2019

Predstavnici Simplexa prisustvovali su službenom prijemu koji je upriličila hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Povod je bio Dan državnosti Republike Hrvatske. Predsjednica Grabar-Kitarović tom je prilikom svim gostima čestitala Dan državnosti i rekla da smo u brojnim područjima postigli brojne, čak i epohalne uspjehe. Istaknula je da imamo sjajne ljude, narod smo mnogih odlika i vrlina, koje znamo pokazati kada je najvažnije i najpotrebnije. Hrvatski ljudi, rekla je, sinonim su za optimizam. Direktor Simplexa Siniša Stanić tom se prilikom susreo i razgovarao s predsjednicom Grabar-Kitarović te premijerom Andrejom Plenkovićem. 

Simplex d.o.o.
http://predsjednica.hr/
http://predsjednica.hr/
http://predsjednica.hr/
http://predsjednica.hr/
http://predsjednica.hr/

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović posjetila tvrtku Simplex

Slavonski Brod, 2018

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u sklopu svog predsjedničkog posjeta Brodsko-posavskoj županiji boravila je u tvrtki Simplex. Marina i Siniša Stanić, osnivači tvrtke, predstavili su dosadašnja postignuća Simplexa na inozemnom tržištima te novi proizvodni pogon u Slavonskom Brodu.

Simplex d.o.o.

Rast tvrtke tijekom prvih deset godina potvrđuju brojne prestižne reference, brojni ugledni poslovni partneri diljem Europe i nagrade kao što su Ernst & Young Nagrada Siniši Staniću za najuspješnijeg poduzetnika u kategoriji međunarodnog poslovanja. "Velika nam je čast što se predsjednica osobno došla uvjeriti u rad naše tvrtke te pokazala zanimanje za ugradnju sofisticiranih dizala diljem Europe kao i našu proizvodnju s ciljem osvajanja novih tržišnih segmenata, zapošljavanja i edukacije mladih kadrova s područja Brodsko-posavske županije" – izjavio je direktor Simplexa Siniša Stanić. Tijekom posjeta predsjednica je zaželjela tvrtki i zaposlenicima uspjeh u daljnjem poslovanju i širenju u proizvodnom sektoru.

"ZLATNA KUNA" HRVATSKE GOSPODARSKE KOMORE

Slavonski Brod, 2018

Simplexu je uručena nagrada za najbolju srednju tvrtku u Brodsko-posavskoj županiji. Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Slavonski Brod dodijelila je nagradu "Zlatna kuna" za uspješne poslovne rezultate u 2017. Direktoru Siniši Staniću priznanje su uručili zamjenik župana Brodsko-posavske županije Stjepan Bošnjaković i direktor Županijske gospodarske komore Krešimir Rudec. Priznanja su primili i direktori tvrtki ĐĐ Montaža, Spiroflex i ĐĐ Termoenergetska postrojenja također za uspješno poslovanje u 2017. godini, prema ocjeni Županijske gospodarske komore.

Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.
Simplex d.o.o.

SINIŠA STANIĆ EY PODUZETNIK GODINE U KATEGORIJI MEĐUNARODNO POSTIGNUĆE

Zagreb, 2018

Siniša Stanić dobitnik je nagrade Ernst & Young poduzetnik godine u kategoriji Međunarodno postignuće. Najprestižnija poduzetnička globalna nagrada Ernst&Young Poduzetnik godine i ove godine dodjeljuje se za najuspješnije poduzetničke priče u Hrvatskoj. Priznanje se danas dodjeljuje u više od 60 zemalja koje čine preko 90% svjetske ekonomije. Ovo veliko priznanje Siniši Staniću uručio je Michael Georg Müller, predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria d.d., koja kao generalni sponzor četvrtu godinu zaredom podržava program EY Poduzetnik godine.

ZLATNA BILANCA - ZA NAJUSPJEŠNIJU TVRTKU U HRVATSKOJ 2014. GODINE

Zagreb, 2015

Prema ocjeni FINE te najstrožih financijskih pokazatelja o uspješnosti poslovanja, najuspješnija tvrtka u Hrvatskoj 2014. godine bila je "Simplex" d.o.o. iz Slavonskog Broda. FINA je ukupno dodijelilia 12 nagrada, a najuspješniji su se mjerili prema pokazateljima profitabilnosti, likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i ekonomičnosti. U konkurenciji je bilo 104 470 poduzetnika, a upravo je Simplex dobio najvišu ocjenu financijskog rejtinga.

vlada.gov.hr/Hina
Simplex d.o.o.