CERTIFIKATI

EN ISO 9001/ISO 45001 za SIMPLEX d.o.o.
Izdano od strane TÜV Nord

Planiranje, ugradnja, modernizacija, primopredaja, održavanje dizala i transportnih sredstva.

Projektiranje, razvoj, proizvodnja i prodaja dijelova dizala, dizala i specijalnih alata za montažu dizala

Vrijedi do srpnja 2021.

EN ISO 3834-3 za SIMPLEX d.o.o.
Izdano od strane TÜV Croatia

Proizvodnja dizala, transportnih sustava i čelične konstrukcije

Vrijedi do lipnja 2022.

Pregled dizala

Osnovna djelatnost po kojoj je Zavod jedinstven i prepoznatljiv je pregled i ispitivanje svih vrsta dizala na temelju Pravilnika o sigurnosti dizala (NN br. 58/10).  Zavod za integralnu kontrolu ovlašten je od strane Ministarstva gospodarstva za obavljanje niza postupaka od kojih i za izdavanje prethodne suglasnosti održavatelju.

Upravo prema tom postupku tvrtka Simplex dobila je ˝Suglasnost za održavatelja˝, br. O-01/2016-PD/ND, te prema tome je utvrđeno da može obavljati poslove održavanja.

Alcumus – Safe Contractor

Najveći tim auditora zdravlja i sigurnosti sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Certifikat Safe Contractor potvrđuje da je tvrtka uspješno prošla reviziju i stekla odgovarajuću akreditaciju za uspješno poslovanje. Obnavlja se jednom godišnje. 

Attestation legale

Platforma Attestation legale pruža lakšu online distribuciju administrativnih podataka i dokumenata na jednom mjestu. Dokazuje usklađenost prijavne dokumentacije za potrebe gradilišta sa zakonskim okvirima. Obnavlja se svaka 3 mjeseca.

Actradis

Uspješna prijava na platformu Actradis dokazuje da su prikupljene sve potrebne službene administrativne isprave od dobavljača ili isporučitelja usluge prije ugovaranje posla potvrđujući njihovu valjanost i ispravnost. Prijavljena dokumentacija se obnavlja svakih šest mjeseci. 

E-Attestations

Platforma E-Attestations olakšava praćenje prijavne dokumentacije za potrebe gradilišta te potvrđuje usklađenost iste s zahtjevima kupaca. Podaci su dostupni u bilo kojem trenutku i na jednom mjestu. Obnavlja se svakih 6 mjeseci.

PQ Verein

Svrha PQ društva je uvođenje i daljnji razvoj pretkvalifikacijskog sustava za trgovačka društva u građevinskoj industriji. Olakšava ugovaranje poslova za klijente na temelju smjernica za provedbu pretkvalifikacije građevinskih tvrtki. Obnavlja se jednom godišnje.